Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nog eens 14 dagen om jouw product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Als je gebruikmaakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht doorloop je de stappen van onze retourservice. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product in goede orde retour is ontvangen.

Retourservice

Uitzonderingen

In de volgende gevallen kunnen producten niet teruggestuurd worden:

  1. bij verzegelde producten waarvan de verzegeling is verbroken;
  2. die door ons tot stand zijn gebracht overeenkomstig jouw specificaties;
  3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  5. die snel kunnen bederven of verouderen;
  6. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop wij geen invloed hebben;
  7. voor losse kranten en tijdschriften.

Als er een uitsluiting van het herroepingsrecht geldt, dan is dat duidelijk bij het artikel vermeld, voordat jij bestelt.

Retourformulier

Als je geen gebruik wilt maken van onze retourservice maar zelf de retourzending verzorgt, dan kun je daarbij gebruikmaken van onderstaand modelformulier. Nadat je het formulier hebt verstuurd, ontvang je van ons het retouradres.